I imunitní systém potřebuje trénink!

Potřebujeme trénovat na maraton? Tak určitě. Jak se připravíme na maraton? S tréninkem. Totéž platí pro imunitní systém. Imunitní systém musíme připravit na mikrobiální útok dostatečně brzy. Čím dříve, tím lépe.

image

Jakto? Pokud tedy použijeme metaforu maratonu – na maraton začínáme posilovat naše svaly a odhodlanost. Co se stane, pokud začneme maraton běžet a nejsme připravení? Pravděpodobně skončíme v bolestech už po dvou kilometrech.

Mikroby se začnou replikovat okamžitě, pokud naše tělo není připravené

To stejné si můžeme představit, že se stane s naším imunitním systémem. Pravděpodobně není těžké pochopit, že je nemožné porazit armádu, která je 100krát silnější. A přesně to se může stát, pokud není armáda mikrobů (virů nebo bakterií) zastavena účinnou imunitní obranou ve formě imunitních buněk.

Pokud v našem těle chybí důležité živiny podporující imunitu, nemůže dojít k účinnému útoku proti mikrobům způsobujícím onemocnění. To znamená, že naše armáda je příliš slabá, protože nedokáže shromáždit dostatek vojáků, kteří by se mohli bránit od samého začátku – dokonce ještě předtím, než se mikrobi začnou replikovat v obrovském počtu.

Každé nachlazení je příliš

Když se mikroby (viry a bakterie) začnou replikovat ve velkém počtu, náš imunitní systém je pod velkým tlakem. To znamená, že nachlazení trvá déle a v tomto případě také stoupá riziko infekce uší nebo dutin.
A když se člověk konečně zotaví po „nekonečném“ nachlazení, imunitní systém je oslaben a je náchylnější k zachycení dalšího nachlazení nebo jiné virózy.

Začněte posilovat imunitní systém hned teď

Pokud víte, že jste vždy jedním z prvních, kdo se nachladí, nebo pokud chcete snížit riziko onemocnění, je dobré být připraven.
Jedním z nejúčinnějších způsobů je podpora imunitního systému pomocí vybraných mikroživin – vitamínů a minerálů, zejména pokud je začnete užívat dostatečně brzy. Tímto způsobem budou mít čas připravit tělo na mikrobiální útok.
Nejlepší doporučení je 5-krát denně, což znamená 5 různých kousků zeleniny a ovoce a konzumace celozrnných produktů. Velkou pomocí mohou být také vysoce kvalitní potravinové doplňky.

Imuno Boost - 3 produkty v 1 pro silnější ochranu těla

Imuno Boost nabízí 3 úrovně posílení imunitního systému, stejně jako to funguje v těle. S pomocí vynikající formy vitamínu C, selenu a zinku podporuje všechny 3 úrovně naší imunitní obrany. Pokud první a druhá úroveň naší obrany selže, existují větší šance, že alespoň třetí uspěje!

Váš imunitní systém bude bojovat jako lev

Imuno Boost má trojnásobnou akci, protože podporuje všechny 3 linie imunitní obrany, kolem kterých je založena naše ochrana proti mikrobům:
Posiluje bariéry první linie zodpovědné za zachycení útočníků před jejich vstupem do těla (kůže, sliznice). Zde hraje hlavní roli Ester-C®, vynikající forma vitamínu C s 300% vyšší dostupností pro tělo, zejména pro bílé krvinky bojující proti mikrobům.

Udržuje rychle působící vrozenou imunitní ochranu, která jako první reaguje na útok se širokou škálou imunitních buněk, ale je méně účinná. To je role Selenu.

Podporuje produkci protilátek, která je nejspecializovanější a nejefektivnější součástí naší obrany proti mikrobům. Zinek je minerál, který v tomto ohledu poskytuje pomoc.

Takže nečekejte! Začněte jednat ještě dnes. Mikrobiální útok je pro naše tělo stejně vyčerpávající jako maraton, zvláště pokud vedeme nevyvážený životní styl. Rozdíl mezi těmi, kteří mají větší problémy s mikroby, a těmi, kdo je lépe zvládají, je jejich připravenost imunitního systému na mikrobiální útok.
Jste to vy, kdo se může stát vítězem - s pomocí Imuno Boost, který spojuje zinek, selen a vynikající formu vitamínu C s 300% lepší dostupností pro tělo!

Mohlo by vás zajímat