image

Probiotika pro zdraví žen: jsou důvěryhodná?

Probiotika pro zdraví žen udržují zdravou rovnováhu v ženském těle, zejména v intimních oblastech. Jsou však tato tvrzení založena na faktech, nebo jde pouze o marketingové triky? Podívejme se na ně podrobněji.

Přečtěte si více
image

Nový riskantní trend: pravda o injekcích na hubnutí

Injekce na hubnutí jsou po celém světě stále populárnější. Přečtěte si více o tomto novém riskantním trendu v oblasti hubnutí, jeho potenciálně nebezpečných důsledních a bezpečnějších alternativách.

Přečtěte si více
image

Pět základních kroků pro šťastnou a zdravou V (později nám poděkujete)

Naše intimní oblasti často působí, jako by měly vlastní rozum, a občas se bezdůvodně zlobí nebo jsou nepříjemné. Díky tomuto postupu budete vaše V spokojená, svěží a v pohodlí.

Přečtěte si více
image

Recenze na EstroLux: „Doporučuji EstroLux pro jeho holistický přístup k hormonální rovnováze.“

Řešení dominantního estrogenu vyžaduje komplexní přístup zahrnující volbu životního stylu, zvládání stresu, cvičení a kvalitní spánek. Přečtěte si, jak EstroLux přispívá ke kvalitě života z pohledu odbornice na výživu.

Přečtěte si více
image

Nejčastější známky stárnutí a jak je zmírnit

Stárnutí je přirozený proces, kterým naše tělo prochází ode dne, kdy se narodíme. I přes to že je to zcela přirozený a normální proces, lidé se po staletí snaží najít způsoby, jak stárnutí zastavit.

Přečtěte si více
image

Proč je předplatné doplňků stravy budoucností duševní pohody

Zjištěte, proč odborníci doporučují dlouhodobé užívání doplňků stravy a proč je předplatné doplňků stravy dobrou investicí do vašeho zdraví.

Přečtěte si více