image

Antonija: „Zlepšila se mi kvalita života!“

Antonija je velkou fanynkou našeho AdrenaLuxu, který jí pomohl zmírnit stres, zlepšit spánek a najít rovnováhu, která zlepšila kvalitu jejího života.

Přečtěte si více
image

Jak přirozeně zmírnit příznaky menopauzy

Existuje mnoho faktorů, které pomáhají určit, kdy u vás začne menopauza, včetně genetiky, životního stylu a zdraví vaječníků. Přečtěte si vše, co potřebujete vědět o menopauze.

Přečtěte si více
image

Nebezpečí spánkové deprivace

Boj s nedostatečným spánkem je skutečný! Každý třetí dospělý trpí spánkovou deprivací! V této zvláštní době, ve které žijeme, většina z nás zapomněla, že nedostatek spánku může často vést k vážným následkům pro naše tělo a mysl.

Přečtěte si více
image

Odhalení tajemství hubnutí: Kurkuma!

Kurkuma a její nejaktivnější složka – kurkumin, byly široce proslulé pro jejich různorodé výhody pro zdraví po staletí. Díky mnoha studiím potvrzujícím tento fakt, přišel čas dát šanci tomuto mocnému koření, obzvlášť, když je třeba se zbavit několika kilo

Přečtěte si více
image

Co ženám v zimě nejvíce chybí

Zde je šokující fakt: 86 % Evropanů nekonzumuje doporučených 5 porcí ovoce nebo zeleniny každý den. To je problematické zejména v chladných měsících, kdy naše tělo potřebuje ještě větší podporu.

Přečtěte si více
image

Přetížená játra a jak je přirozeně detoxikovat

Přečtěte si více